sunnuntai 1. toukokuuta 2016

RIKKAUTTA ERILAISISTA IHMISISTÄ

                           RIKKAUTTA ERILAISISTA IHMISISTÄ
Mikä ihana päivä täynnä niin erilaisia ihmisiä ja sitä rikkautta, mitä niistä saa.
Eilen illalla Noora tuli tänne kämpälle yötä ja siinä yöllä päätettiin rueta askarteleen seuraavaa päivää varten naamareita. Voitteko kuvitella, miten meillä oli 01.00 jälkeen senat niin sakaisin.
Mentiin siis tänään päivällä pienellä porukalla torille. Jokaisella meillä oli naamari tai "jonkinlainen normaalista poikkeava kasvoilla oleva juttu/väri" ja yhdessä me poukkoiltiin ympäri toria, jonka jälkeen päädyttiin picnicille erääseen puistoon. 
Myöhemmin illalla pidettiin kämppikseni kanssa kylä, johon tuli ihan mukavasti vieraita. Kylän loputtua ongelmana munkkien paljous, joita todellakin oli ihan kiitettävästi. Hetken epäröinnin jälkeen päätettiin kiertää tämän kerrostalon rapun melkein kaikki asunnot läpi ja hyvällä mielellä tarjota munkkeja syötäväksi. "Keikkahan" päättyi sitten vanhemman pariskunnan luokse kylään, joka oli kyllä mielettömän siistiä. Harvoin näkee tai törmää naapureihin, niin nyt sitten ainakin ja voin kertoa, että piristi ja paljon. Saatiin sieltä vastalahjaksi muutama limsatölkki ja paljon iloista mieltä.
Tää päivä on ollu jotenkin omalta kohdaltani hiljainen ja ankea. Huomaa, että nyt eletään kevättä, kun ei opiskelukaan oikein tahdo kiinnostaa. Sen verran väsyneempiä on nuo koulupäivät, mitä esimerkiksi pari kuukautta taakse päin. Kellään muulla samanlaista fiilistä? Vielä täytys kuitenkin pinnistää viimeinen jakso ja viimeiset viikot.
Ensi viikolla onneksi luvassa pidempi loma, joka niin tulee tarpeeseen. Mutta millanen oli teidän vappu? 
-Maikki


6 kommenttia:

  1. vau vähä siisti toi että kävitte kiertää asuntoja ja antaa munkkeja!! vappu suju vapputorilla kiertäessä ja piknikillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä siistä käydä kiertämässä! Kuulostaa kivalta sunkin vappu:)

      Poista
  2. Voihan matomatala kun pisti naurattamaan meiän säädöt xdd voi huhhei.
    Ihania hetkiä oli viikko täynnä.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nauratti kyllä ja vähän liiankin paljon! Todellakin, oon samaa mieltä!<3

      Poista
  3. Vaau vähä hienoo ku kävitte tarjoo munkkeja teiän talon asukkaille! Tollasest kyl varmasti tulee sikahyvä fiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kivaa! Siitä tuli hyvä mieli itselle ja toivon mukaan muillekin.

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥