maanantai 26. lokakuuta 2015

MUISTOJA MUN KANSSA

Heissan ihanat lukijani!
Yks päivä miettiessäni postaus-ideoita mulle tuli ajatus, että kertoisin ystävieni näkökulmasta -muistoja mun kanssa-. Innostuin heti ideasta ja laittelin viestiä muutamalle ihmiselle, josko he ehtisivät kirjoittaa pienen tekstinpätkän. Yllätyin, kuinka monet mulle tekstin kirjoittivat ja kiitänkin suuresti teitä, jotka näitte tähän vaivaa!♥
(Kuvista et voi päätellä, kuka on minkäkin tekstin kirjoittanut, summanmutikassa ne tekstien väleihin sijoittelin)
"Ekaks tuli mieleen yks kesäyö, kun nukuttiin kaveriporukalla teiän vaunussa ja saatiin aivan huippuidea sun kanssa, ku lähettiin keskellä yötä uimaan. Juttujen taso oli kans sinä yönä semmosta, että ihan nolottaa näin jälkeenpäin ajateltuna:D Pyörälenkki tässä syksllä on kans ihana muisto, kun puhuttiin aivan kaikesta, mitä tuli mieleen. Sen lenkin jälkeen oli kyllä niin hyvä fiilis! Ja ihan lähin muisto minkä haluan vielä, niin kun lähettiin Iisalmeen yhteisen kaverin kämpille ja käytiin frisbaamassa, naurettiin ja juteltiin. Illalla kututtiin vielä porukkaa kodalle ja piettiin hauskaa. Ihan huippu päivä."
"Sun kanssa ollaan naurettu vedet silmissä meidän sakeille jutuille, maattu siskonpedillä juttelemassa syvällisiä, kerrottu semmosia asioita, joita ei tiedä kukaan meidän lisäks, kävelty käsikädessä pimeellä metsätiellä laulaen ja luotettu toiseen. Ollaan laulettu kolkyt henkisessä porukassa ja räkätetty nii kovaa että koko talo herää. Pyöräilty kuuskyt  kilsaa ostamaa karkkia ja tsempattu kun toinen tarvii apua, mutta myös iloittu ja oltu onnellisia toisten puolesta. Kuvattu ties missä ja istuttu juttelemassa läpi yön. Kälkätyskaksikko kuvaa meitä aika hyvin, juttu ei lopu kovi helposti. Meillä on niin paljon unohtumattomia muistoja että niitä voi muistella koko loppuelämän♥"
"Muistan opistolla tosi selkeästi ekan päivän ku juteltiin. Me tutustuttii ja tultii tosi läheisiksi, koska ollaan vaan niin samanlaisia. Sitte sää vielä muutit meijän kämppään ja opistovuden aikana tuli niin paljo huippuja muistoja ettei niitä osaa eritellä. Me välillä riehuttiin ja naurettiin, välillä raivottiin ja itkettiin, oltiin ja ollaan vieläkin kaikessa toistemme tukena. Meijän vaahtoamiset on aina jälkikäteen naurattanu ku hermottiin kumpikin samoista asioista, joskus aivan säälittävän pienistä. Muistan ku uskalsin sulle paljastaa ekana mun ihastuksen nimen. Ja kerran tekoitkettiin kilpaa ja se kumpi hävis, joutu laittaan nuudeliveden kiehumaan. Mutta muistoja on ihan sikana ja suurin osa aivan huippuja!"
"Maiju, minä ja minun huonekaveri kokoonnuttiin syystalvella joka ilta juttelemmaan meiän huoneeseen. Istuttii ylleesä lattialla maton päällä ja oli niin helppo jutella aivan kaikesta, vaikka ei opiston alkupuolella vielä ees niin hyvin tunnettukkaan toisia. Välillä pohdittiin yhessä syvällisiä, välillä piettiin hauskaa ja naurettiin. Usein istuttiin kynttilän tai pienen pöytälampun valossa, ettei opettajat nää,että valvotaa, ku ei millään raskinu lopettaa juttuja kesken ja lähtä nukkumaan. Yömyöhäsellä ku viimein oli pakko alakaa nukkumaan ni ovenraosta vielä viimiset jutut heiteltii. Tämä yks todella vahva myönteinen muisto jääny minulla opistovuodesta. Miten helppo teiän kans oli puhua maan ja taivaan väliltä, ja kuinka parhaita nämä yöt oli, että ei jaksanu univeloistakaan ressata:D"
"Maikki, oon asunu sun kans viime vuoden samassa kämpässä, joten meillä on monia hyviä yhteisiä muistoja. Mulla tulee heti ekana mieleen monet keskustelut kahestaan kämpän keittiössä, ku vaan juteltiin ihan kaikesta. Sunn kanssa niin monesti innostuttiin yhtäkkiä jostain meijän tyhmästä ideasta ja oltiin kumpikin heti täysillä mukana siinä. Leipomaan saatettiin alkaa vaikka keskellä yötä ja niistä kans jääny hauskat muistot. Ja sun kans saa aina nauraa, oot kultanen ihminen♥"
"Oli suvikset, oli yks ihana ilta. Okei emmä muista oliko se ilta vai päivä, joku huippu hetki kuitenkin. Erkaannuttii isommasta porukasta kahestaa jostain syystä ja sun piti mennä tapaa joitain sun kavereita keitä et ois halunnu. Tulin sun mukaan ja tylsistyttii vähä siinä. Sit sun sisko soitti, alko raivoo sulle joistai kengistä. Kaike säädön jälkee mentii teiä vaunulla käymään ja vaihoitte ne kengät. Taas lähettii menee, raivottii jostai aiva tyhmistä asioista ja sillee. Illan aikana me erkaannuttii. Mua jäi vaivaa, ku olit ollu aika masis. Soitin sulle ku mullaki oli vähä paha olo ja sanoit olevas yksin teltalla. Tulin sun luo ku kello oli aika vähä. Siinä hetkessä ku juteltii ja avauduttii kaikista asioista, tajusin kui tärkee mulle oot. Tajusin, että just sun ystävä haluun oikeesti olla."
"Sun kans on tosi mukavia muistoja. Oot aina niin semmonen ihanan ilonen ja sulla on parhaita ideoita, varsinkin kun sekoat vähän. Oot ihana ku sekoot. Muistan ku joskus tulin teille yökylään ja tulin käymään teiän koulussa. Se yks opettaja ei päästäny mua sinne luokkaan yhelle tunnille ja sit sinne käytävään kuulu kaikki mitä teitte siellä tunnilla. Mentiin joskus sinne johonki järveen uimaan sillo ja seisoin siellä järves vaikka kuinka kauan ku en muka uskaltanu heittää talviturkkia, sit te kumminki käskittä mun heittää talviturkin ja ku voin sit kuulemma kehuu et oon heittäny sen jo. Nukuttiin siellä teijän asuntovaunussa ja sekoiltii sielä. Puhuttii kans paljo kaikesta ja sekoiltii siellä. Lähettii matiskille keskellä yötä salaa pyörillä ja ostettii ranskiksia ja lähettii jotai ihme reittejä pois. Sit joskus talvella ollaa käyty Matkuksessa tosi aikasin aamulla. On niitä muitaki muistoja, mut noi nyt tuli mieleen♥"

                                 ♥Maikki



8 kommenttia:

  1. Voiettä tää on vaa nii ihana postaus!
    Saan olla onnellinen että just sä oot yks ystävistä.❤️

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus!! Pitäis kyllä kysyä kavereilta tuollaisia muistoja ihan vaikka ilman, että niitä laittais blogiin :) Kuitenkin ite on saattanut unohtaa jo vuosien takaa jonkun ihanan yksityiskohtaisen jutun, jonka taas kaveri vois muistaa ihan täysin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Puhut totta, niin monesti tuollaset kivat muistot piristää arkea ja tuo hyvää mieltä ja tietysti osaa arvostaa paljon enemmän sitä, että on ystäviä. Niillä on varmasti iso merkitys jokaisen elämässä.
      Ja niimpä, pitäis useimmin jakaa kavereiden kanssa kaikenlaisia hauskoja muistoja. :)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥