perjantai 11. syyskuuta 2015

MEIDÄN KÄMPPÄ













Pahoittelut heti alkuun kuvien laadusta, se ei todellakaan ole mikään paras mahdollinen. Syynä tietysti se, että otin kuvat eilen illalla, jolloin oli jo pimeää. En yksinkertaisesti ehdi päivällä kuvata, kun koulu vie niin paljon aikaa. 
Mutta selittelyt sikseen, siinä oli meidän kämppä kokonaisuudessaan. Halusin, että kuvissa näkyisi jotenkin elämän jälki, enkä alkanut siivoamaan ja laittamaan jokaista nurkkaa putipuhtaaksi ja järjestelmällisen näköiseksi yhtien kuvien takia. 
Meitä asuu täällä kolme ihmistä, minä ja kaksi hyvää ystävääni. On ollut ihan mahtavaa asua omassa kämpässä, vaikka vähän outoa vieläkin. Koulumatka on ihanan lyhyt, eikä sinne tarvitse lähteä kuin muutama minuutti ennen tunnin alkua. 
Tämä on parasta aikaa nuoruudessa, josta ainakin minä aion nauttia. "Koti kotiinkin" on aina kivempi mennä ja sisarukset tulevat entistä läheisimmäksi.
Näillä sanoin toivotan erittäin mukavaa viikonloppua kaikille!
                           ♥Maikki

6 kommenttia:

  1. Teiän kämppä ja ♥. Niin valosa ja ihanan vaalee vaikkei se näissä kuvissa ehkä niin hyvin näy ku sitä on vaikee saada kuviin. Ja tuo S:n huone on iha tosi kiva, sillonku kävin ni se ei ollu vielä valmis. :)
    Noi kynttilätki, ääkkk haluun sinne!! xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sitä on hirveän vaikea saada kuviin, mutta tää meiän kämppä on kyllä aika valosa ja sellanen vaaleahko. ei me tykätä synkistä väreistä näin kämpässä;) Ja jep, nyt se on aikalailla valmis. Mun huoneeseen tulee tänään vielä sohva, jee! Tuut tänne vaikka tänään heti:P

      Poista
  2. Ää en kestä! Ois niin kiva asua omassa kämpässä! Mutta teijä kämppä on kyllä tosi kiva!!:;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uskon että ois, koska tää on niin siistiä! Mutta tuut aina käymään täällä, sillon ku haluat! Tää on kyllä aika kiva, parasta ehkä se, että tää on tilava eikä ahdas:)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥