sunnuntai 23. elokuuta 2015

HULLU SYSTERIKATRAS

Otsikon mukaisesti me siskokset ollaan välillä (hmm, aika usein) hulluja. Tykätään jokainen kokeilla aina uusia asioita ja meistä ei paljon ujoutta löydy. Kovaäänisyys on meidän yksi jollain tapaa huono mutta yhteinen piirteemme.
Siltikin vaikka ollaankin siskosten tapaan "ystävällisiä" toisiamme kohtaan, osataan me myös riidellä henkisesti. Usein se on sellaista kinastelua jostakin asiasta, jos joku on käyttänyt ilman lupaa jotain tiettyä tavaraa, tai on hävinnyt jotai, josta epäillään, ketäs muutakaan kuin omaa siskoa.

Meidän välillä huumori ei lopu varmasti koskaan. Osataan tulkita toistemme läpät läppinä ja naurua riittää siis paljon. Vaikka ollaankin erityyppisiä siskoksia, meistä löytyy siltikin muutamia samankaltaisuuksia. 
 
Me "rillipäät". Meilläkin sitä naurua riittää. Oikeastaan kun tarkemmin ajatellaan, me kolme vanhinta siskosta ollaan kaikki sellaisia humoristisia ja osataan pitää hauskaa keskenämme. 

Eniten samantyyppiset ollaan siskoksista me, blondipäät, ainakin melkein. Ollaan kumpikin aika nirsoja kaikesta ja tarkkoja siitä, mitä päällemme laitetaan. Meille ei kelpaa ihan mitkä tahansa tavarat ja asiat vaan niiden täytyy olla yleensä just sellaisia mistä oikeasti tykkäämme. Suututaan ja ollaan vihaisia pahimmillamme silloin, jos jompi kumpi meistä ei saa tahtoa asiassa kuin asiassa läpi.

Ihana pikkusisko<3 Aina kun olen lähdössä jonnekkin, haluaisi A tulla mukaan. Hetken surullisena itkee perään, mutta siinä ei kauan kestä, kohta viilettää jo pihalla muiden mukana leikkiessä. Tästä tytöstä tulee isona vielä kunnon hurjapää, varmaan hurjapäisin meistä:D


Yhteiskuvaa, onko meissä edes samaa näköä?

Oon pitkään halunnu toteuttaa tän tyylistä postausta, mutta aina on tullut jotain estettä eteen. Nyt se siis onnistui, kuvat eivät ole juuri niistä parhaimmista päistä, mutta se varmaan kuvaa osittain meidän luonnetta, sitäpaitsi täytyykö niiden aina olla ykköslaatuisia?



♥Maikki





6 kommenttia:

  1. Ihana siskoskatras sielä ♥

    VastaaPoista
  2. Voiettä tuli ikävä teitä kaikkia. Toi pikkutytsy on nii sulonen en kestä❤️ Teiä kaa ei kyllä naurua puutu hhaha xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on ikävä sua<3 ja haha, jeps! Tuuppa käymää tässä joskus:)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja on teissä jonku verran samaa näköä ;) ❤

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥