perjantai 17. lokakuuta 2014

hauskanpitoa

Mulla oli niin huippu ihana päivä keskiviikkona että täytyy tulla jakamaan se teille tänne blogin puolelle. Nyt kun mä siis asustelen ranualla, nään harvoin mun "entisiä" kavereita. Poiketaan sen verran tiistaihin, mistä se hauskuus alkoi. Käväistiin tyttöjen kanssa paikallisessa kahvilassa ja jatkettiin siitä kirjastoon. Kahvilassa olo oli jotenkin hirmu virallinen, kun väliin hörpittiin kaakaota/kahvia ja taas keskulteltiin jostain asiasta. "Viraallisuus"  loppui lyhyeen kun astuttiin kahvilasta ulos kirjastoon sekoilemaan.. sieltä lähtiessä sovittiin että huomenna lähdettäisiin keilaamaan iisalmeen, syömään ja vähän shoppailemaankin. No, se toteutui ja päivä oli mahtava! Naurua riitti ja hymyilytti väkisin. Keskiviikko päivä sisälti siis keilausta, hesessä syömistä, shoppailua ja keskustelua. Just ja just junaankin kerettiin;) Voi meitä!






tässäpä muutama kännykällä otettu kuva. Kameraa ei ollut mukana joten laatu on sellainen kun on! Tällä hetkellä oon kuopiossa kavereiden luona, joten hauskaa tulee pidettyä. Eilinen lähti käyntiin pienellä hepulikohtauksella, mutta nukkumaan mentiin siltikin yllättävän aikaisin? Ehkä se naurun määrä alkoi lopulta väsyttämään;) 
❤Maikki

10 kommenttia:

  1. voi ihana postaus:)♥ oli kyllä kivaa♥!

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulostaa, oli varmasti kivaa :)

    VastaaPoista
  3. Lisäisin blogiisi tietoa itsestäsi! Mukavan oloinen blogi! =)


    Osallistuit "linkkaa blogi" kilpailuun, joten pienempi arvosteluni tuli sitä kautta. Kommentin laittaminen ei tarkoita sitä, ettet olisi voittanut. Ilmoitan voittajat huomisessa postauksessani :) Kiitos osallistumisesta!

    http://juiskumariia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla:) ja joo blogiin on tulossa minusta itsestäni tietoa tässä piakkoin, kunhan sen kerkiän tehdä ja saan aikaseksi aloittaa! Haluan kuitenkin, että se on mahdollisimman lyhyt mutta ytimekäs!

      Poista
  4. Teillä on ollu varmaa tosi huippua!::) Kiva postaus:).

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥