maanantai 20. lokakuuta 2014

loman huipennus


Nyt alkaa loma olla pikkuhiljaa ohi! Junat suuntaa kohti kotiseutuja, kukin minnekkin suuntaan. Minä jäin vielä vähäksi aikaa kotiin, loppuviikosta takaisin opistolle. Kuten varmaan tiedättekin, olin alkuloman pitkälti kotona. Suunnitelmissa oli kuitenkin jo pitkän aikaa, että menisin kuopioon kavereiden luokse. Se toteutu, vaikkakin flunssa ja tukkoisuus vähän pelottelivatkin. Meillä oli huikean hauskat neljä päivää. Naurettiin lähes koko ajan, kuvailtiin, tottakai, kun on kolme blogin pitäjää paikalla;) , käytiin kierros kaupungilla jne. Vaikka ei tehtykkään mitään erikoista, oli meillä silti aivan huippua! Nukkumaankin mentiin yllättävän ajoissa, mitä nyt yhtenä iltana vähän venähti. Ehkä se valvominen on jo tässä iässä vähän jäänyt. Ei oikein huvita enää väkisin valvoa. Noo, entiiä mikä siinä oli että väsyttämään alkoi niin aikaisin.
Siinäpä lyhyesti meidän loppu loman huikennuksesta. eihän niitä kuvia tullut otettua kun vajaa 500. Nooh, mitäpä moisesta. Puolet tuttuun tapaan epäonnnistu.











































♥Maikki

6 kommenttia:

  1. Miks mulla ei näy noi kuvat :O
    Mut oli siistiä, kiitos ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä oli varmaan joku ongelma tullu. Ei mullakaan näkynyt kun just katoin. Toivottavasti nyt näkyy? Ja jep, huippua oli♥

      Poista
  2. Mullakaa ei näy kuvat! :o
    Oli kyllä huippuuu!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei vieläkään näy ni apua:o Muokkasin ja laitoin kuvat uudelleen. Toivotaan että onnistuin siinä.
      Meillä oli♥

      Poista
  3. Ihania kuvia!♥ ps. Nyt näkkyy!;)

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥