torstai 8. syyskuuta 2016

UUTEEN NOUSUUN

                                           UUTEEN NOUSUUN
IMG_7839
IMG_7996 IMG_7845 Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi postausta kirjoitin. Halusin ottaa vähän lomaa blogimaailmasta ja miettiä, miksi postaaminen tuntuu niin vaikealta.
En löytänyt inspistä kirjoittaa postauksia, kuvata "elämää" ja jakaa niitä sitten täällä. 
  Huomasin ns. "bloggaustauon" aikana, etten kovinkaan paljon sittenkään tykkää kertoa elämästäni juuri tuolla tyylillä, miten olen kirjoittanut ja postannut.(Menin sinne, tein sitä ja tätä, oli hauskaa, tulin takaisin, nyt vain olen, kohta menen nukkumaan jne. .) Lyhyesti sanottuna tuli sellainen olo, että onko niissä postauksissa mitään sisältöä?
Mun elämä tällä hetkellä on koulussa käymistä, kellon tikityksen kuuntelua hiljaisella kämpällä ja kavereiden kanssa oleskelua. Ja paljon ajattelemista. 
  Mietin sitten pitkään, että uskaltaisinko aloittaa syvällisempien blogitekstien kirjoittelua ja muuttaa blogin tyyliä enemmän "ajatukselliseksi". Mietin sitä, että entä jos epäonnistuisinkin ja se ei tuntuisikaan mukavalta ja taas jäisi blogi jollekin selityksettömälle tauolle. 
En kuitenkaan halunnut tuollaisten ajatusten pilata mahdollisuutta ja nyt aion kokeilla. Mun pää on niin täynnä vaikka minkälaisia ajatuksia. Tykkään katsoa erilaisia dokumentteja, katsella ja tutkailla ihmisten ilmeitä keskustassa (joo, niin oudolta kun se kuulostaakin). Oon ihminen, jota kiinnostaa elämä, muidenkin ihmisten elämä, muidenkin ihmisten mielipiteet, joita ei välttämättä kukaan muu tiedä, kuin itse juuri sen mielipiteen omaava henkilö. Mietin paljon sitä, miksi elämässä asioiden arvostaminen on välillä oikeasti vaikeaa? (Ainakin minulle). Entä kun haluaisin elää positiivista elämää. Tarkoittaako se silloin sitä, että en saisi olla jonain päivänä väsynyt? Tai sitä, etten saisi joskus valittaa jostakin asiasta, mikä minua oikeen ottaa pattiin? 
Palataampa takaisin itse asiaan, nimittäin: Tarkoituksena ei ole kuitenkaan muuttaa blogia täysin syvälliseksi, vaan tulen postailemaan myös perus arjen kuulumisia ja menemisiäkin paljon.
Postaukset tulee olemaan aika avoimesti kirjoitettuja, mutta minullakin on oma rajansa siihen, millaista sisältöä nettiin itsestäni sun muista julkaisen.
En myöskään tehnyt uutta blogia sen vuoksi, että koen helpommaksi jatkaa samasta blogista kuin ennenkin. Mietin myös blogin otsikkoakin kauan, että pitäisikö se vaihtaa, mutta päädyin pitämään sen ihan vain sen takia, että nimenä se ainakin itselleni on ajatuksia herättävä.
Eiköhän mennä!
-Maikki

8 kommenttia:

  1. Ihanaa että oot täälä taas! Syvällisiä postauksia innolla ootellen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa olla taas täällä, vaikka toisaalta pelottavaakin. Jee, huippu kuulla! <3

      Poista
  2. Kiva kuulla susta taas! Ois mukava nähä teijän kämpästä kuvia. -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta kommentista. :) Tulen varmaan jossakin vaiheessa tekemään postauksen nykyisestä kämpästä, vaikkei täällä mieluiset seinät olekkaan. :D

      Poista
  3. syvälliset jutut kuulostaa just tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  4. Haha mua huvittaa kun useesti käy sillee et meil on huono päivä yhtä aikaa ja hyvä päivä yhtä aikaa jne sattuu aina kaikkee lähes samaan aikaan ja nyt palattiin bloggaamaanki samalla viikolla (kai jos katoin oikein?). Miten nii #truefriends <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, totta nyt kun alkaa tarkemmin miettimään. :D Mutta samaa mieltä sun kanssa!<3

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥