sunnuntai 10. tammikuuta 2016

VIIKONLOPPU TÄYNNÄ AURINKOA


                 VIIKONLOPPU TÄYNNÄ AURINKOA








Heipsan kaikille.
Oon postannu ties kuinka monta kertaa blogiin viikonlopuista, jotka oon viettäny Kuopiossa tärkeän ystäväni Nooran ja hänen perheen luona ja tässä tulee jälleen yksi lisää. Mutta se ei varmaan haittaa? Minua ainakaan. On ihana postata itselle tärkeästä asiasta ja sellaisesta kivasta, mitä on tapahtunut.
Menin siis Kuopioon jo torstai-iltana, kun Noora ja J (Nooran isosisko) tulivat käymään meidän kämpällä, niin pääsin autokyydillä. Fiilis tuolloin oli hieman haikea ainakin itselläni, koska J lähti ulkomaille n. 2 kuukaudeksi, joten se oli sitten viimeinen ilta pitkään aikaan. Voin kertoa, että jo nyt on kova ikävä.♥ Toivon mukaan aika menee nopeasti. 
Viikonloppuna tuli oltua aika paljon ulkona, kun niin ihana sää oli joka päivä. Käytiin mm. kodalla Linnean kanssa ja olihan siellä mukana myös Nooran pikkuveli. Posket punaisina ja hymy korvissa jään poikki me käveltiin takaisin kotiin. En edes muistanut, miten kivaa retkeileminen on. Tai ylipäätään ulkoileminen pakkassäässä. 
Mutta millaisia fiiliksiä siellä on? Mitä te teitte viikonloppuna? 
Terkuin väsynyt, mutta onnellinen Maikki

6 kommenttia:

  1. Totta puhut joka sanassa, allekirjotan täysin kaikki fiilikset.❤️
    Oli taas niin ihana viikonloppu!
    Mua ärsyttää niin se takkuileva 50mm ko katoin näitä viikonlopun kuvia koneelta ni suuri osa aivan sumeita ja huonolaatusia vaikka kameran näytöllä näytti hyvälle.. Nää kuvat on paljo paremmin onnistuneita❤️ (oon iha kalikka kaikissa ko nii kylmä xdd)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu! Kiitos sulle ja teille kaikille siitä!❤️Voi ei jos sulla ne kuvat ei ollu onnistunu:( tuo on nii inhottavaa jos kameran näyttö näyttää et ne kuvat ois hyvälaatusia ja sit koneella näkyy eritavalla. Mutta toivottavasti nähdään taas pian!❤️

      Poista
  2. Nice viikonloppu ollu! :) Ulkoilu varsinki hyvässä seurassa, aivan huippua! Kuvat sai kyllä hymyilemään, varmaan johtuu tuosta auringonvalosta, jota en oo ite nähny pitkiin aikoihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana viikonloppu! Ja se todellakin on huippua. Mutta ihana kuulla että kuvat sai hymyileen. Toivottavasti säkin näkisit auringonvaloa mahdollisimman pian.♥

      Poista
  3. Onnellinen viikonlopusta ja teistä ♥

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥