torstai 18. kesäkuuta 2015

HITSITTO JA MUUTA MUKAVAA

Tää viikko on menny aikastas jees vaikka ollukkin töitä. Noora tuli meille viime sunnuntai-iltana ja lähti tiistaina. Me ei kauheen paljon tehty mitään, koska mulla oli töitä kumpanakin päivänä, maanantaina ja tiistaina. Oon siis nyt 4H-kahvilassa aina n. 6h päivässä ja Noora tallusteli siellä mukana. Siellä ei käy asiakkaita juuri ollenkaan, pari per päivä, joten KAIKKI Väisälänmäen karjamajakahviolle nauttimaan herkullisista leivonnaisista ja vaikkapa jäätelöstä. Heh,.,. Tosi inhottavaa vaan tyyliin seistä siellä, vaikka kyllähän sitä jotain hommaa aina keksii, leipoo tms. 

Käytiin maanantai iltana töiden jälkeen Katin ja Nooran kanssa kuvaamassa pitkospuilla, ihana paikka, ei vaan kuvissa oikein näy.


Kerettiin me töissäkin kuvata, työpaita päällä;P




Eilen mulla meni taas päivä töissä jonka jälkeen kävin lukiolla suunnittelemassa tulevia opintoja ja ja sit tulin bussilla Kuopioon. Vietän siis täällä juhannuksen ja palailen varmaankin loppuviikosta kotiin pakkailemaan reissuun lähtöä varten. Toivotan kaikille hyvää ja rauhallista viikonloppua. 

♥Maikki

4 kommenttia:

Kerro ajatuksesi minulle♥