perjantai 29. toukokuuta 2015

OPISTOVUOSI, OPINTOMATKA #5

Opintomatkalla me oltiin toiseksi viimeinen viikko opistossa. Maanantai aamulla lähdettiin aikaisin ja suunnattiin ensimmäisenä Poriin yöksi hotelliin. Pysähdyttiin aina muutaman kerran syömään eväitä ja katselemaan paikkoja. Ohjelmaa oli ihan riittävästi ja meillä oli oikein hauskat bussimatkat vaikka pitkiä aikoja olivatkin. 
Tiistaina meillä oli kohteena Rauma. Aivan ihana paikka, tykästyin tosipaljon. Illalla menimme erääseen leirikeskukseen yötä jossa vietimme seuraavat kolme yötä. Kävimme myös Turussa ja sen mahtavassa tuomiokirkossa. 










Keskiviikkona Helsinki. Ensin parin tunnin kiertoajelu jonka jälkeen monta tuntia vapaa-aikaa. 
Torstaina Porvoo, jossa meillä oli opastettu kierros kävellen. Suosittelen käymään siellä, niin ihana ihana paikka. Illalla Maitoisiin tullessa oli vapaa-aikaa ja yhteistä ohjelmaa. 
Perjantai, paluu etelän lämmöstä pohjoisen viileyteen, Panda-kaupan kautta Ouluun ja vapaaviikonlopun viettoon. Meillä oli ikimuistoinen ja kaunis reissu, upeine maisemine, parhaan seuran ja yhteishengen. 
Tässäpä olisi viimeinen osa opistopostauksista. Mitkään postauksien kuvista eivät ole minun ottamia, jokainen opistolainen on niitä aina napsinut ja lisäillyt sitten yhteiseen kansioon. Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet opistosta "jauhamiseen". Toivon kaikille tsemppiä viimeseen kouluviikkoon, vai onko teillä jo alkanut kesäloma?
                                                      ♥Maikki

6 kommenttia:

  1. Ihana tää ja teillä oli kyllä niin ihanaa tuolla kaikkien juttelujen perusteella❤️
    Tiiät jo onks alkanu loma;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaankin ihan sika kivaa!<3 Ja tiedän joo, tää postaus vähän oli nyt tällanen ku kirjotin muutamaa päivää ennen ko julkasin ja sitte ois pitäny muokata muutamaa juttua tossa tekstissä, mutta en saanu jotenki kännykällä muokattua ni tää on tällai sekava:D

      Poista
  2. Ollu ihan huippu reissu varmasti! :)

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut varmasti tosi mukavaa!:) harmittaa ehkä pikkusen, kun sittenkään ei tullut itellä haettua opistoon.. Millä linjalla sää muuten olit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli tosi huippua siellä!:) ja voiei, uskon että harmittaa! Mä olin kädentaitojen linjalla:)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥