sunnuntai 24. toukokuuta 2015

OPISTOVUOSI #3

Arkipäivinä meitä piristää erilaiset ohjelmaillat ja tapahtumat. Meillä on vähintään kerran kuukaudessa ollut ohjelmailta jossa tietyt muutamat solut valmistelee mieleisiään leikkejään, sketsejä tai mitä mieleen juolahtaa. 




Lisäksi on ollut opistohäät (ystävyyshäät) , musiikkimatinea, ammattipäivä, kaksospäivä ja muita erilaisia pukeutumispäiviä. On ollut hauska nähdä kuinka moni osallistuu oikeasti täysillä tällaisiin päiviin.




Monet teemaviikotkin ovat olleet mukavia. Niitä ovat esimerkiksi: kansainvälisyys, elämänkaari, ympäristöviikko. Mulle tärkein viikko ja ehkä eniten mieleenpainuvin oli elämänkaariviikko. Silloin käsiteltiin lapsuutta,  nuorutta, aikuisuutta, vanhuutta ja kuolemaa. Koskettavinta oli se kun kuolemakeskustelun jälkeen opisto oli kyynelten valtaama.



Ystävänpäivä oli ihana päivä. Meille jaettiin jokaiselle sellainen nauha missä oli puusta tehty sydän. Aamulla ensimmäiset 4 tuntia pojat eivät saaneet puhua tytöille ja jos puhui menetti sydämmen ja vastaavasti iltapäivällä tytöt eivät saaneet puhua pojille.


Tällainen postaus tällä kertaa opistosta. Erikseen en viitsi alkaa jokaisesta tapahtumasta kertomaan, niitä on niin paljon ettette jaksaisi lukea. Mitäs piditte? Oon muuten miettiny, että onko nämä opistopostaukset yhtään sellaisia mitä olisitte toivoneet? Edes suuntaa antavia?
♥Maikki

4 kommenttia:

  1. Ihana tää! :) Ois kiva lukee joku sellanen ns opiston arki postaus, että millasta elämää soluissa on ja mitä källejä ootte tehny yms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä voisin kehittää jonkun sellaisen postauksen vielä.:)

      Poista
  2. Näitä on nii kiva lukea!:) ja ois kiva jos kertosit mitä opisto anto sulle,miltä tuntuu kun se on nyt ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!:) mä aattelin just että voisin yhdistellä nuita asioita mitä haluaisitte kuulla vielä enemmän niin samaan postaukseen, ettei tuu hirveen monta postausta ja vaan yhdestä ns. pienestä asiasta:)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥