torstai 8. tammikuuta 2015

Kurkkaus mun kesään

Aattelin näin talven keskellä palata kesään ja muistella reissuja jos toisia.
Mun kesä meni suurimmaksi osaksi töissä ollessa. Sain 4h:lta reiluksi kuukaudeksi ja S-marketista kahdeksi viikoksi töitä. Tykkäsin kyllä olla töissä mutta loppujen lopuksi se oli aika rankkaa. Oikeaa lomaa jäi siis vain reilu kaksi viikkoa. Niiden aikana yritin tapailla ystäviä useitakin, mutta vaikeaahan se oli, kun niin vähän aikaa käytettävissä.




Kesän kohokohtana oli tietysti (varmasti jokainen tietää) suviseurat. Ne järjestettiin viime vuonna Pyhäjoella. Niistä erityisesti mieleen jäi todella kylmä sää. Aikaisempina vuosina pystyi keskuskentällä kävelemään hellevaatteet päällä, mutta tänä vuonna täytyi laittaa kerros jos toinenkin vaatetta niskaan. Siitä huolimatta sieltä lähdettiin hyvin fiiliksin pois.




 Juhlissakin tuli käytyä ja niiden tarjoamia herkkuja syötyä. Siskon rippijuhlat saattoivat kuitenkin olla suurimmat juhlat kesän aikaan mitä vietettiin. Täydellä mahalla jokaisesta juhlista kohti seuraavia päiviä.



 Loppukestästä lähdin hyvän ystäväni kanssa Etelän suuntaan lomailemaan. Voin sanoa, että se oli huikea reissu pitkään aikaan. Matkaan lähdettiin ystäväni siskon kyydillä illasta ja lähtiessä ei tiedetty yhtään, missä sitä yövyttäisiin, kun ei koko matkaa voi suoraan ajaa päämäärään. Päädyttiin sitten eräälle leirintäalueelle. Läppä lensi ja nauru raikui tälläkin automatkalla. 
Helsingin keskustassakin tuli käytyä ja haha, nähtiinhän me Robinkin, josta lähdettiin pois kera nimmarien, okei ei siinä kauan kerinnyt olla, edes yhteiskuvia ottamaan. 


 Tällä samalla reissulla käytiin myös Hämeenlinnassa ja monissa muissa matkakohteissa. Kauniit olivat maisemat joka paikassa. Muistampa hyvinkin kovan ukonilman ja niiden tuottamat upeat salamat, jotka taivaalla kirkkaasti näkyivät.



 Kaikenkaikkiaan reissu oli ehkä kesän parhain ja hyvinä muistoina mieleeni jäivät. 


                                                                                                                  ♥Maikki

6 kommenttia:

  1. Aika ihana tuo yhteiskuva linki kaa,hahhah:D ❤️
    Aika rakas tyttö noissa ylimmissä kuvissa❤️ Ihana postaus!! Oli huippu käyä teillä sillo kesällä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on pikkasen vanha, mutta ihan söpö<3 ja höps aika rakas siellä ❤ jep, kiitos! <3

      Poista
  2. Ihana postaus ja ihanat kuvat ❤️Noi suvarit oli oikeesti niin kylmät, mä olin varsinki ekana yönä niin jäässä et huhhuh :D mut oli muuten siisti nähä sillon ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos❤️ ja ne todella oli kylmät, mutta niistäkin selvittiin hengissä;) jep oli ihan huippu nähdä ja tutustua paremmin!<3

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥