maanantai 15. joulukuuta 2014

päivä kuvina

Lomalla kun sitä aikaa on, niin päätimpä tehdä päivä kuvina postauksen. Kuvia tuli räpsittyä siis melkein joka hetkestä. Kaikkialle en kameraa kuitenkaan jaksanut raahata, kauppaan tai kuntosalille esimerkiksi.


Heräsin aika ajoissa, koska mun oli tarkotus vahtia pienempiä aamusta kun äitillä oli menoa. No se meno siis peruuntui ja heräsin turhaan. En saanut enää unta joten reippaana kävin pienellä aamulenkillä.
Perus aamutoimet
Aamupuuron keittoa. Ai että mä rakastan kaurapuuroa. Sen päälle joko voisilmä tai marjoja. Mun herkkua varsinkin aamuisin. Terveellistä ja täyttävää.
Ja tottakai kun kotona kerta ollaan niin tulee vietettyä aikaa paljon sisaruksien kanssa. Tämä ihana veljeni hokee tosi paljon nykyään että  "höpöhöpöhöpöhöpö". Se on niin hauska kun aamullakin herää ni saattaa olohuoneesta kuulua juuri tuollaisia sanoja. Sisarukset ovat kyllä ihana asia elämässä. Nytkin kun harvoin käy kotona, niin on oppinut arvostamaan paljon enemmän perhettä. 

Surffailua tabletilla. Ja tottakai blogien selailua ja lukemista. Aina, kun käyn joko koneella tai tabletilla niin joka kerta eksyn bloggerin sivuille. No, ei siitä mitään haittaakaan kai oo:D

Äitin kanssa kauppareissulla. Mukaan lähti vaan sukkia, kuulokkeet ja joululahjaan menevä valokuvakehys. Ei sen kummempaa. Kauppaan en jaksanut kameraa raahata, ei siellä kyllä mitään kuvattavaakaan ole.
Mutta kas kummaa, mut yllätettiin. Kauppareissun aikana meille oli tullu pari mun ihanaa kaveria, jotka yllätti mut kyllä ihan täysin. Kun astuin huoneeseen, en nähnyt koko pöytää ja sen päällä olevia herkkuja. Viskasin vaan ostokset sängylle kun nämä ihanat frendit hyppäsivät vaatekaappien välistä mua halaamaan. Parhain yllätys ikinä ja onnistunut♥ Ja myönnän, itkuhan siinä tuli. On mulla vaan parhaita ystäviä. Kiitos vielä♥
Lahjojen paketointia, voin sanoa että vihaan hirveesti lahjojen etsimistä ja paketoimista. Mutta niiden antaminen on kivaa:D
Viimesiä kortteja postiin kirjoittelin. Ihanaa, sekin homma on kohta ohi. 

Ja reippaana vielä iltalenkille ja salilla käymään. Nyt ainakin nukuttaa.

Joku kevyt iltapalan tyyppinen. Ei jotenkin tehnyt mieli paljoa mitään, kun päivällä söin jo herkkuja. 

Hyvää yötä, kello on jo paljon♥

Mitäs tykkäsitte tällasesta päivä kuvina postauksesta? Useemminkin tällasia? Musta oli ainakin kiva tehdä tätä ja kuvata kerrankin luvan kanssa vähän väliä. Onneksi kenelläkään ei tainnut mennä hermot kun joka välissä vaan räps räps ja räps:D  Mutta nyt mä lähden nukkumaan.

♥Maikki

8 kommenttia:

  1. Todellaki lisää näitä!❤❤ Ja oii yllätykset on aaivan parhaita!! Ollaa vähä samiksii ku samaa aikaa käytii salilla, ehehh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne kyl on ihan huippuja! Varsinki ku ne onnistuu❤ ja oho:D aika samiksii oltii❤

      Poista
  2. Tää oli tosi hyvä! Lisää vaan♥

    VastaaPoista
  3. Mä tykkäsin tosi paljo tästä ja lisää ehottomasti! ❤ ja aivan ihan tuo yllätys!

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥