perjantai 28. marraskuuta 2014

Tällainen oli minun kouluviikkoni

Kerran on oikeus sanoa että nyt on tylsää. Oon jäämässä yhdelle kurssille isoseksi ja kurssin alkamiseen on aikaa pari tuntia. No, ainahan sitä nyt jotain postattavaa on ja tulin kertomaan teille miten mun tämä viikko on mennyt.
Maanantaina meillä ei ollut koulua ollenkaan vaan pajapäivä. Se siis sisältää erilaisia pajoja, kuten musiikkipaja, leivontapaja, hopeatyöpaja, savityöpaja jne. Jokainen sai valita kolme eri pajaa joissa yhdessä oltiin kolme tuntia. Minun valintaani kuuluivat musiikkipaja,leivontapaja ja savityöpaja. Tykkäsin kyllä paljon tuosta päivästä. 

Kynttiläntekoa

Tiistai päivä oli normaali koulupäivä. Sain nukkua hyvät yöunet, kun koulu alkoi vasta 10. Ilta menikin sitten päärakennuksessa hengaillen ja käsityöluokassakin. Tähän väliin on pakko kertoa, että oon innostunut hirveästi paitojen tekemisestä. Montakohan eripaitaa oon vapaa-ajallakin tehnyt. Se on helppoa ja nopeaa. Tässä yksi tuotoksistani, mitä pikkuveljelleni väkersin



Eksyttiin hieman aiheesta muualle. No keskiviikkonakaan ei oikeastaan ollut mitään erikoisempaa. Illalla maanantain näytelmäpajan esitys, joka oli kyllä huippu hauska.

Torstaina oli lyhyt koulupäivä ja päätettiin muutaman kaverin kanssa lähteä käymään Ranuan eläinpuistossa. Siihen aikaan oli aika pimeetä ja mulla ei kameraa ollut mukana niin hyvälaatusia kuvia ei saanut, joten tyydyin vain kännykkään. Edellisenä päivänä oltiin sovittu, että torstaina välipala syödään pöytien alla. En tiedä/muista mistä tämä idea lähti liikkeelle mutta se me toteutettiin ja olihan se ihan hauskaa.:D Illalla vietettiin thanksgivingday-päivää joka oli ihan mukava. Sinäkin päivänä eksyttiin taas jotenkin ihmeellisesti käsityöluokkaan ja aloitin tekemään kummitytölle paitaa. 




Perjantai eli tämä päivä alkoi matikan tunnilla ja siivouksella. Opistolaiset lähtivät opistolta kukin mihinkin autoihin ja suuntiin. Minä ja ystäväni jäimme tänne tuttuun paikkaan. Nähtiin aamusella jopa porojakin tuossa opiston pihalla. Olihan se jollain tapaa outoa, kun niin harvoin niitä näkee. Mulla ei ollut siinä tilanteessa kenkiä lähellä, niin nakkasin puhelimeni kaverille, joka sitten kuvat otti.



Tämä nyt oli tällainen sekava/omituinen/hassu/jänskä/tylsä postaus mutta haittaako se jos muuutaman kerran vähän tylsistelee tännekkin:D En kuitenkaan halua että tämä blogi menee sellaiseksi että kerron joka postauksessa "tänään menin kauppaan ja ostin karkkia. Tulin takaisin opistolle ja söin karkkia".Tajusitteko pointtini? Jos hyvin käy, niin viikonlopun kurssista saattaa tulla postausta. En vielä tiedä, ehdinkö kuvaamaan kun isosena oleminen on kuitenkin jollain tapaa kiireistä. Mutta toivotan kaikille oikein mukavaa ja rentoa viikonloppua. 
                                 ♥Maikki

10 kommenttia:

  1. Sä oisit kyllä saanu suunnata tänne! ❤❤ Kyl me pian nähää, tai pakko nähä koska niin ikävä! :'(
    Tää oli just kiva postaus, ei yhtään tylsä! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi noora ihana❤ mullakin on sua ikävä! Ja hyvä jos ei ollu:D

      Poista
  2. Hei kiva postaus! Voi että pitäs ehkä mennä käyttämään sitä eläinpuistokausikorttia ku se on kerran ostettu. Ollaan siitä joskus puhuttu, mutta aina se jotenki unohtuu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ja jep! Sama juttu täällä. Ei sitä tuu oikeen lähettyä. :/ mut hyvähän sitä ois käyttää ihan urakalla kun niin halpakin se vielä oli.

      Poista
  3. Sulla on vissii ollu kiva viikko :) hei sähän voisit tehä munki kummitytölle paidan ;D no ei :D oi söpö poro :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä:) hahhah, joo etsä sitä kehtais sille antaa;) porot on söpöjä❤

      Poista
  4. Maiju, ihana postaus taas <3 !

    VastaaPoista
  5. Maiju ihanaa lukee sun kuulumisii täältä aina ♥ Kuulostaa kivalle viikolle ja toivottavasti on ollu kiva kurssi myös!

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥