sunnuntai 23. marraskuuta 2014

minä ystävieni silmin

Ajattelin tehdä vähän erilaisemman postauksen mitä yleensä on. Oon joskus tämän tyylisiä postauksia nähnyt ja päätin sit itsekkin tällaisen tehdä. Eli oon kysyny mun  ystäviltä/kavereilta millanen oon heidän mielestään. Tässäpä tulee nyt läjä kommentteja minusta ystävieni silmin: 


"Ihana,ystävällinen, otat kaikki huomioon, sulle on tosi helppo puhua ja huolehit aina kaikista, välillä ehkä vähän liikaaki. Mutta sellanen helposti lähestyttävä ja fiksu ja hirmu nätti♥ . Ja sä et tuomitse ketään" (tyttö)

"Ihana ystävä, luotettava, rehellinen, empaattinen. Ihminen joka on aina muille ystävällinen ja kiltti, niin kaunis ja huumorintajuinen tyttö♥ tyttö jolle on helppo puhua ja joka aina ymmärtää!" (tyttö)




"Oot semmone aika suora tunteinen, et peittele pahaa oloa etkä hyvää oloa. Yleensä saa aika ilosen kuvan susta. Oot kaikkien kaveri ja kiltti. Sulle on helppo puhua kaikkee. Oot  mukava ja semmonen rento." (poika)

"Me ollaan tunnettu tosi kauan ja ollaan koettu ihania muistoja ja oot tosi huolehtivainen ja ajattelet kaikkien parasta ja että kaikilla on hyvä olla. Sulle voi kertoo kaikesta ja sä oot tosi rehellinen ja ihana ihminen. Ilman sua ois jääny ihania hetkiä kokematta. Oot tosi mukava, kiltti ja kaunis♥" (tyttö)





"Maikki on hirveen rento, kaikille ystävällinen, ottaa kaikki huomioon ja en oo koskaan sen kuullut puhuvan kenestäkään pahaa ja semmonen tosi rento, kaikkien kaveri:)" (poika)


"Oot tosi hyväsydäminen, ystävällinen ja jaksat aina kuunnella muita♥ Oot rento ja sellanen joka lähtee kaikkeen mukaan. Oot avoin ja aina halukas tutustuu uusii ihmisiin. Oot sikahyvä laulaa ja rakastat laulamista" (tyttö)






"Oot tosi ilonen ja aito ihminen. Sulla on ihana nauru ja sitä vois kuunnella vaikka loputtomiin, kun siitä tulee aina niin hyvä mieli. Susta huomaa aina kaiket hyvät asiat koska osaat näyttää sen ulospäin ja sitten kun painaa jokin mieltä niin osaat puhua siitä, ettei se jä sinulle itelle vain hautumaan. Sun kanssa on niin helppo puhua, koska oot niin ymmärtäväinen ja luotettava ihminen. Oot luonnonkaunis, osaat olla oma itsesi ja et välitä toisten mielipiteistä vaan olet sellainen mikä sinä haluat olla, ihailtava asia.
Muistan jotkut ylä-aste aikaset riidat ja mökötys kohtaukset jostain ihan turhista asioista, joille on saanu nauraa ja vähä huvittuneena muistella niitä. Vaikka meillä on tullut välillä riitoja ja erimielisyyksiä jostain asioista, niin hyvin me aina saahaan ne sovittua. Sinussa on niin paljon hyviä asioita, että ne huonot puolet jää niin piiloon, että ne tulee vasta silloin esiin, kun itsellä on huono päivä tai muuten kiukkuinen olo. Sinä kyllä saat minun päivän joskus paljon parempaan päin. Sun kanssa on kiva päristä aina ja nauraa niin, että seuraavana päivänä on maha niin kipee. On myös ihana kuulla, että sulla menee siellä pohjosempana mukavasti, sillä mulla on tosi ikävä. Nähellään. Ps, Oot ihan luotto ystävä♥" (tyttö)  

"Oot aina ystävällinen kaikille ja se ei oo sellasta että ku on pakko olla ystävällinen vaan luonnollista ja aina ku jos joku ärsyttää tai mietityttää ni voi jutella sun kans ilman et tulee sellanen valittaja olo. Oot hyvä kuuntelija/auttaja kaikissa jutuissa ja oot aina ilonen ja positiivinen. Sun kaa on helppo olla oma ittesä ja niinku me aina tehään kaikkee mahollista hullua ja nauretaan melkee koko aika ni sekään ei ole yhtään outoa. Tai sit vaikka ois vaan hiljaa, ni seki on ihan normaalia eikä sellasta painostavaa hiljasuutta. Oot ihan paras rakas♥" (tyttö)





Ihan häkehdyin miten positiivisia kommentteja sain ystäviltä/kavereilta. Tällä hetkellä olo on niin kiitollinen kaikista ihanista ihmisistä. Tulee itselle kyllä niin lämmin olo että suosittelen kaikille blogia pitäville tällaista postausta. Harvemmin sitä kuitenkaan ihan muuten vaan laittaa viestiä että kerrohan minusta nyt pari positiivista asiaa. 
Tän postauksen tarkotuksena ei oo mitenkään itserakkaasti jaella tänne minusta positiivisia asioita, ihan kun viestiä laitoin niin pyysin kertomaan sekä positiivisia että negatiivisia asioita minusta. Itse ainakin kun olen tämmöisiä postauksia lukenut on tullut tarkemmin mietittyä sitä miten tärkeää on kun ystäviä on olemassa ja että kuinka minusta pidetään täällä huolta ja välitetään. Osaa ja ehkä oppii arvostamaan myös itseä. Siksi halusin itsekkin toteuttaa tämmöisen postauksen.
 En tiedä miten te muut siellä ruudun toisella puolella näätte tämän asian. Mukava ois tietää joten kommentoikaapa tuohon alas. Hyvää tulevaa viikkoa kaikille♥
                                                       ♥Maikki








6 kommenttia:

  1. Tää oli tosi ihana postaus! Mä en ainakaan aattele tätä mitenkään itserakkaana vaan just hyvä joskus kuulla niitä positiivisia asioita itestä :) ja taidanpa "varastaa" Tän idean ja tehä joskus iteki jos sopii? :)

    VastaaPoista
  2. Vois kyllä oikeesti tehä tälläsen!:).Oli kiva kirjotella tuo!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä. Voin sanoa että tuli hyvä mieli tuota kirjottaessa. Oli kiva lukea sun kirjotusta❤

      Poista
  3. Että ois niin siisti tutustua paremmin, ku vaikutat (siitä mitä oon nähny ja näitten perusteella) aivan yli ihanalta ihmiseltä ❤
    Ja hei mäki voisin tehä tälläsen! En tiiä tiesitkö et mullaki on siis blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku piristävä kommentti! Suhun ois kans kiva tutustua paremmin❤ kiitos! Ja heii, en tienny. Linkkaappa vaikka wappiin ni voisin liittyä lukijaksi! Huippu!

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥