torstai 31. joulukuuta 2015

EDESSÄ UUSI VUOSI



KUVAT TÄLTÄ REISSULTA, OVAT VÄHÄN HUONOLAATUISIA
Vuoden viimeinen postaus, viimeiset kuvat ja viimeiset sanat. Monissa blogeissa on ollut postauksia kuluneesta vuodesta ja siitä, mitä vuoden aikana on tapahtunut. Ensin ajattelin, että voisin itsekin sellaisen toteuttaa, mutta turhauduin muistaessani, ettei mukana reissussa ollut tarpeeksi kuvamateriaalia, kun lähes kaikki kuvani ovat muistitikulla, joka on kotona. Hetken päästä mielessäni välähti, Miksipä en tekisi postausta tulevasta vuodesta? Siitä, mitä toivoisin sen sisältävän, mitä lupauksia teen itselleni, jotta vuodesta tulisi tarpeeksi mielenkiintoinen ja hauska seikkailu? Uusi vuosi ja uudet kujeet. 
Tulevana vuotena aion tehdä jotain hyvää, jotain sellaista, mistä useampikin ihminen toivon mukaan ilahtuisi. Haluaisin sen ehkä liittyvän jotenkin vanhuksiin, niihin, jotka viettävät aikaansa monia monia tunteja ja päiviä vain pelkästään sisällä. Haluaisin antaa heille jotain ja uskon, että myös itsekin saisin niistä hetkistä paljon hyvää.
Toinen, mistä olen unelmoidut jo pitkään, on musiikkiin liittyvä: oma cd-levy, johon sisältyisi klassista soitinmusiikkia ja laulua, sen haluaisin toteuttaa yhdessä siskoni kanssa. 
Kolmas, minkä lupaan itselleni on olla avoimempi ja katsoa jokaista ihmistä omina ihanina etenkin erilaisina yksilöinä ja persoonina. En pidä lainkaan siitä, että ihmisiä arvostellaan heidän ulkonäkönsä perusteella tai varsinkaan heidän luonteensa perusteella. Jokainen meistä on erilainen, ihana ihminen aivan juuri sellaisena kun on. Ei kenenkään tarvitse olla se paras kaveri, mutta mielestäni toimeen pitää tulla edes jollain tavalla. Kukaan ihminen ei ole niin inhottava, etteikö sen kanssa voisi työskennellä yhdessä.
Neljäs minkä haluaisin toteuttaa on matka ulkomaille, johonkin ihanaan paikkaan. Olen ensikeväällä täysi-ikäinen, joten matkustaminenkaan ei tyssää siihen.
Viides minkä lupaan itselleni on tehdä jotain suurta elämässä, esimerkiksi muuttaa sellaiselle paikkakunnalle tai kaupunkiin, josta ei tunne juuri ketään, hypätä benjihyppy tms.
Kaikenkaikkiaan haluan vuodesta hyvän itselleni sekä erityisesti läheisille, mutta myös aivan kaikille muillekkin. Tulevana vuonna aion nauttia ja olla iloinen, tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa. Toivotan juuri sinulle mahtavaa seuraavaa vuotta. 
Ps, oottehan kiltisti tulevana yönä?

                                 ♥Maikki

8 kommenttia:

  1. ihania idoeita! ois kyllä nii ihana esim. käydä juttelee yksinäisille ihmisille tai auttaa niitä pienissä kotitöissä..♥

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta sulle ja toivottavasti mahollisimman moni sun toiveista toteutuu ♥

    VastaaPoista
  3. Oi tosi kiva postaus, ja just kiva lukee erilaisempi uudenvuoden postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Mukava jos oli kiva lukea:)

      Poista
  4. Tää oli niin kiva!! Ja hei tehää yhdessä joku hyvä juttu liittyen vanhuksiin? Ois siistiä.
    Ps. Tänne saa aina muuttaa (vinkki vaan;)) ja teidän todellakin pitää tehdä jossain vaiheessa levy, ootte niin huippu laulajia.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista!♥ Ja hei huikee idea, todellakin tehdään!
      Ja jep, ois niiiiiin siistiä jos nuo kummatkin onnistuis! Noh, kiitos tuosta viimeisestäkin:P♥
      Ps. odotan ylihuomista kuin kuuta nousevaa!

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥